U bevindt zich hier : Produkten > UV > Uvozone

Uvozone
Het proces UVOZONE.
Door gebruik te maken van het oxiderende effect van ozon en het ontsmettende effect van UV licht in één enkel systeem garandeert de UVOZONE een goede, ecologische waterbehandeling voor een lage kostprijs. Hierdoor heeft de UVOZONE veel toepassingsmogelijkheden.

Drinkwater
De garantie om 99.9 % van de micro-organismen te doden. De vernietiging van 99.9% van de micro-organismen is noodzakelijk voor de productie van drinkbaar water. De Uvozone kan aan deze norm beantwoorden en wordt als dusdanig met succes gebruikt in privé en publieke plaatsen. (hotels, hospitalen, schepen en treinen)

Zwembaden
Een zwembad zonder de schadelijke gevolgen van chloor. Het grote voordeel van het systeem Uvozone bij de zwembaden ligt in het feit dat het de chloramines vernietigt. Chloramines komen voort uit de reactie van chloor met organische substanties (urine, transpiratie, zonneolie, enz). Ze zijn verantwoordelijk voor de rode ogen, huidirritatie, allergie en de hinderlijke chloorgeur. Deze nadelige neven effecten van het chloor verminderen dank zij de afbraak van de chloramines door de Uvozone. Een wereld van verschil voor de zwemmer.

Vijvers, biologische zwembaden en aquariums
Het ecosysteem op een efficiënte manier helpen. Het procédé UVOZONE in combinatie met een biologische filter garandeert een natuurlijk en optimaal habitat voor planten, vissen en andere water bewoners. - dit zonder gebruik van chemische producten. Het procédé UVOZONE oxideert een groot aantal schadelijke stoffen, vermindert de blootstelling aan bacteriën en biedt een efficiënte ontsmetting tegen de meeste virus en bacteriële aandoeningen van vissen (VHS, IPN, IPN, UDN, PKD, furonculose en vibro). Het is ook actief tegen parasieten en algen.

ONTDEK
Aquatic Science producten

De expert-netwerk
Vind een
verdelerBekijk enkele van de
mooiste verwezenlijkingen
van onze partners.