U bevindt zich hier : Produkten > Nouveautés > Traitement de l'eau

Traitement de l'eau

Waterzuivering

Optipool

Optinit bevat de mineralen en nitrificerende bacteriën die nodig zijn bij de opstart van de biologische filtratie van de zwembad.

Kom, van zodra de temperatuur van het water bij de start van het filteren (lente, nieuw zwembad, ...), na een onderhoud, een behandeling of een verandering van het water de 10°C overschrijdt, terug naar het wateroppervlak naar plekken waar de watercirculatie het beste is. Gebruik Bactopool voor het onderhoud van het filtermiddel.

pH+ pool

pH+ pool Verhoogt en stabiliseert de pH van het water.

Regenwater, vallende bladeren, sommige rotsen en onderlagen, het bijvullen van water, ... kunnen een negatieve invloed op de pH-waarde hebben. Bij een zwembad met biologische filtering schommelt een optimale pH-waarde zich tussen 7,5 en 8,5. Een te lage waarde is slecht voor de filtering.

Bactopool - Nieuwe formulatie

Onderhoud van biologische filtratie - Nieuwe formule : grotere doeltreffendheid tegen fosfaten

Clean-Spring - Nieuwe formulatie

Vaak bestaan de leidingen die naar openbare fonteinen lopen nog uit lood. Via het toevoegen van ortofosfaten kan het loodgehalte van het water onder controle worden gehouden, maar hierdoor versnelt eveneens de algengroei. Clean-Spring is nu verrijkt met bacteriën die de resterende fosfaten zullen opnemen en zo de algengroei zullen tegengaan.Unable to connect to the database...